Service auto complet

Ne mandrim cu o echipa profesionista, cu o experienta cumulata de pe peste 40 de ani in domeniul auto.

Reparatii motoare
CARSPA este un service auto complet. Fie ca este vorba de o simpla ajustare a motorului si o schimbare de ulei sau reparatii la sistemul de franare si amortizoare sau o reparatie mai complexa a motorului, mecanicii nostri certificati vor diagnostica plroblema autovehiculului tau si va face reparatia corespunzatoare. Suntem un service auto "one stop" pentru multi dintre clientii nostri.
Schimbare ulei
Schimbarea uleiului si a filtrului de ulei este una dintre cele mai simple, eficiente si ieftine moduri de a proteja masina dumneavoastra, in special motorul acesteia. Folosim uleiul recomandat de producatorul masinii dumneavoastra, normal sau sintetic, si doar produse de o calitate superioara. Noul ulei reduce frecarea, reduce uzura, asigura lubrifierea si formeaza un sigiliu intre segmentii pistoanelor si peretii acestora si ajuta la racirea componentelor motorului.
Reglaje motor
Ajustarile regulate ale motorului aduc inapoi puterea si eficienta autovehiculului dumneavoastra. Inspectam toate componentele motorului, rulam teste de diagnoza atunci cand este necesar si instalam componente noi, inclusiv injectoare, bujii si filtre de carburant, filtre de aer, filtre de habitaclu, dupa cum este necesar. Dupa aceste ajustari veti descoperi ca motorul dumneavoastra porneste mai usor, functioneaza mai bine si este mai eficient. Ajustarile regulate ale motorului reduc emisiile, imbunatatesc economia de combustibil si restabilesc puterea pierduta. Atunci cand motorul autovehiculului dumneavoastra este ajustat in functie de recomandarile producatorului, investiti in sanatatea pe termen lung a masinii dumneavoastra, economisind timp si bani.

Recomandati de catre

Client Ana Hotels
Client Avicola
Client BCR Leasing
Client Connex Distrib
Client DSD NOELL
Client Nei Divizia de Securitate

Certificari

Certificat NATO
Certificat Suncert
Autorizat RAR
Firma de incredere